29 mrt 2018

Een heel bijzondere en buitengewone opdracht: voor de Dag van het Openbaar Onderwijs in Kampen werd ik gevraagd, samen met een vriendin, een soort Escaperoom te maken.

Ik ben van huis uit een spelletjesmens. Al eerder deed ik de vormgeving voor een bordspel en maakte ik met dezelfde vriendin een echte Escaperoom op de school van onze kinderen. Maar dit was wel even andere koek. Honderd kinderen hadden een ochtend voor dit spel, maar hoe laat je die allemaal een route lopen en opdrachten doen zonder dat ze elkaar hinderen?

Uren werk zit er in. Maar we hebben een geweldige serie opdrachten geschreven rondom het thema Cultureel Erfgoed Kampen. Met een logo-puzzel, een zoekpuzzel met het mooiste schilderij van Hendrick Avercamp (de Stomme van Kampen), een heuse schepenen en raden-rechtspraakpuzzel en een spannend eindspel.

Op de foto mijn werkboek. Meer foto’s van de opdrachten volgen.

24 apr 2017

nieuwe website zuidzuidwest

Druk bezig met het maken van deze nieuwe website van zuidzuidwest Grafische Vormgeving. Nu al nieuwsgierig wat zuidzuidwest voor u kan betekenen? Mail: info@zuidzuidwest.nl of bel: 06 207 93 527